Misiune, viziune și valori

IMC HOSPITAL, proiect pentru sănătate în care punem credință, suflet, energie, știință,

Misiunea IMC HOSPITAL

Oferim tratamente de recuperare medicală eficiente și sigure, personalizate nevoilor fiecărui pacient ,  cu ajutorul specialiștilor noștri și a echipamentelor inovatoare de care dispunem, prin practică clinică integrată, educație continuă și cercetare.

Viziunea IMC HOSPITAL

Aspirăm să fim unul din cele mai importante centre de excelență din lume în asistență medicală, în cercetare medicală și în educație în domeniul sănătății, captând sinergia de a fi atât un centru medical orientat către comunitatea locală, cât și un o instituție academică excelentă la dispoziția oricărui cetățean european care are nevoie de reabilitare medicală la cel mai înalt nivel.

Valorile noastre

01.
Credința în Dumnezeu
”Nihil sine Deo.” Credința ne dă încredere în misiunea și viziunea noastră.
02.
Respectul
Tratăm cu demnitate și respect pe toată lumea din comunitatea noastră diversă, pacienții, familiile acestora și colegii cu demnitate și respect.
03.
Integritatea
Respectăm cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate, demne de încrederea pe care o acordă pacienții noștri.
04.
Compasiunea
Nevoile pacientului sunt pe primul loc. Oferim cea mai bună îngrijire, tratând pacienții cu sensibilitate și empatie.
05.
Însănătoșirea
„Medicul bun tratează boala; marele medic tratează pacientul care are boala”.-William Osler Inspirăm speranță și cultivăm starea de bine a întregii persoane, respectând nevoile fizice, emoționale și spirituale.
06.
Recunoștința
Purtăm recunoștință pentru toți care au contribuit la dezvoltarea IMC HOSPITAL.
07.
Aprecierea
Avem o înaltă apreciere pentru toți cei care au contribuit lsau contribuie la dezvoltarea medicinei.
08.
Lucrul în echipă
Prețuim contribuțiile tuturor, combinând abilitățile individuale ale membrilor personalului într-o colaborare de neegalat.
09.
Inovaţia
Insuflăm și energizăm organizația, ducând la un nivel superior viața celor pe care îi servim, prin ideile creative și talentele unice ale fiecărui angajat.
10.
Excelența
Oferim cele mai bune rezultate și servicii de cea mai înaltă calitate prin efortul dedicat al fiecărui membru al echipei.
11.
Administrarea
Susținem și reinvestim în misiunea noastră și în comunitățile extinse prin gestionarea cu înțelepciune a resurselor noastre umane, naturale și materiale.