Echipa

Buzău Bogdan

Buzău Bogdan a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași.

Ionuț Dănilă

Ionuț Dănilă a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Este membru în echipa Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specializt în reabilitarea pacienților cu afecțiuni neurologice și fizioterapie.

Lucian-Andrei Berciu

Lucian-Andrei Berciu: a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Desfășoară activitate de cercetare-dezvoltare în cadrul Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specialist în reabilitare neuro-loco-motorie și fizioterapie.

Felix Zapodeanu

Felix Zapodeanu a urmat cursurile Universității “A.I Cuza”, fiind licențiat în Kinetoterapie și motricitate specială. A beneficiat de o bursă de studii universitare în Italia. A absolvit masterul in Traumatologie sportivă, pe durata căruia s-a perfecționat atât în România cât și în Portugalia, studiind un semestru in cadrul University of Combria.

Mădălina Diaconu

Mădălina Diaconu a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiată în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Este membru în echipa Departamentului de Cercetări medicale al al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specialistă  în reabilitarea robotizată a  pacienților cu afecțiuni neurologice și kinetoterapie pediatrică.

Sorin Huțanu

Sorin Huțanu a practicat sportul de performanță, optând apoi pentru o carieră în domeniul fiziokinetoterapiei. A urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, fiind licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Desfășoară activitate de cercetare-dezvoltare în cadrul Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL, fiind specialist în kinetoterapie, motricitate și hidroterapie.